2013. augusztus 15., csütörtök

2x02 Visszatérés (jelenet)


A Doktor odaér a ZPM teremhez, majd kinyitja az ajtót és bemegy a terembe. Odarohan a harmadik panelhez jobbra, majd aktiválja a ZPM kilökő parancsot, mely előhozza a ZPM-et egy a padlóba épített üregből. Ezután fog néhány kábelt, majd ráköti a kábel egyik végét az egyik panelre a szobában, a másik végét pedig a ZPM-hez erősíti. Ezután leválasztja azt a panelt a hajó központi rendszereiről. Időközben megérkezik Shawn is a terembe. Mikor odaér ő csak azt látja, hogy a Doktor rohangál jobbra balra a panel és a ZPM között.
SHAWN: Most mit csinál?
DOKTOR: Megpróbálom úgy feltölteni a ZPM-et, hogy ezt a panelt és némi Antergáni zselét használva összekötöm a panelt egy Erreck-Bellon féle energiaforrással, amelyet úgy 2875-ben találtak fel.
SHAWN: 2875-ben?
DOKTOR: Ez egy nagyon fejlett energiaforrás, bár ahogy olvastam, nincs olyan fejlett mint egy ZPM, mivel hamar elveszíti a töltését, ami nagyobb, mint egy ZPM össz kapacitása, csakhogy nem tudjuk megfelelően tárolni.
SHAWN: És ez miért jó nekünk?
DOKTOR: Megpróbálom átvezetni ezt a hatalmas energia mennyiséget a ZPM-be, de ha nem sikerül akkor túltöltődik, mind a generátor, mind a ZPM és az nem lenne túl kellemes, mivel felrobbanna ez a hajó és vagy nyolc naprendszer még így is, hogy a hipertérben vagyunk!
SHAWN: Az nagy bumm, ugyebár!
DOKTOR: Ó de még mennyire! – Megáll és Shawn-ra néz. – Most pedig vagy menjen ki vagy keressen valamilyen fedezéket idebent, mivel ez nagyot fog szólni!
Shawn elbújik az egyik panel mögé. A Doktor csak ott áll a generátor felett, és nézi, majd kiveszi a zsebéből a szonikus csavarhúzóját a zsebéből és a generátor felé irányítja.  Majd sóhajt egyet és aktiválja a csavarhúzójával a generátort.
DOKTOR: Allons-y!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése