2013. október 2., szerda

Bővül a 2. évad!

A 2. évad bővülni fog egy epizóddal, mivel túl hosszúra sikerült az első epizódot írnom. Így a 16. oldalon félbevágtam egy folytatjuk felirattal, majd egy újabb epizódod fogok kezdeni. Az epizód címe még egyenlőre előttem is ismeretlen.
Itt a 2. évad 1. epizódjának utolsó jelenete:


Gibbs elindul a pult mellől. Először Tony-nak szól aki még mindig a hátsó részen van. Odamegy hozzá, majd vele együtt elmegy Shawn-hoz. Ott megállnak hárman egy rövid eszmecsere erejéig:
JETHRO: Jól van, meg lesz az üzlet.
TONY: Ez remek hír, főnök!
JETHRO: De…
SHAWN: De? Miféle a de? a de az nem jó…
JETHRO: Ami titeket illet, mostantól én Lenaum Brelln Depter vagyok Hramptum Frektuma!
TONY: Hogy ki vagy?
JETHRO: A Doktor pszichikus papírja azt mutatta a pultos azt hiszi, hogy ez vagyok és ahogy kivettem, ez a Frektum igen magas befolyású valaki lehet!
SHAWN: Igen? Frektum?
TONY: Ha te ez a Frektum vagy, akkor mi kicsodák?
JETHRO: A testőreim!
SHAWN: Mindig is ki akartam próbálni milyen lehet valaki testőrének lenni.
JETHRO: Én csak azt tudnám sajnálni, akinek a testőre lennél…. – majd elindul, és int Andor-nak. Shawn Tony-ra néz:
SHAWN: Ezzel mégis mit akart mondani?
TONY: Semmit. Menjünk! – majd Gibbs után mennek. Ahogy odaérnek a pulthoz, Andor már ki is jött mögüle. Kiveszi a nadrágzsebéből egy kulcsot, majd a hátsó ajtóhoz mennek. Andor kinyitja az ajtót, majd bemennek mind a négyen. Bent a szobában Gibbs-ékre támadnak, majd dulakodni kezdenek. Tony egy ívelt ütéssel sikeresen gyomorba vágja az egyik támadóját, de kettő másik lefogja őt. Gibbs-t is lefogják, rá rögtön hárman mennek. Shawn-t pedig nem volt nekik nehéz elfogniuk. Szerencsétlenségükre mindjüket lefogják, majd egyesével leüti őket Andor. Először Shawn-t, majd Tony-t ezután pedig odamegy Gibbs-hez.
ANDOR: Tudja mekkora bűncselekmény magát a Frektum-nak kiadnia?
JETHRO: Őszintén szólva, azt sem tudom mi az a Frektum Arnold! – Ekkor felmegy az agyában a pumpa és már emeli is a kezét.
ANDOR: Andor! - Ezután leüti Gibbs-t is.

Folytatása következik…